Rodi

'Kers op de taart'
Zorghotel Novawhere trots op Certificaat van Goedkeuring

De 93-jarige mevrouw Brouwers in Zorghotel Novawhere. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Dat Novazorghotel op de goede weg is, wist zorgmanager Dees Frankevijle wel. Dat dit met het Certificaat van Goedkeuring - een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels - bevestigd wordt, is volgens Frankevijle als een "kers op de taart".


“Doordat we aan de vele criteria van de SNHZ voldoen, bewijst het Novazorghotel des temeer om als extra service aan de specifieke wensen van onze cliënten te voldoen. Wie een operatie heeft gehad in het ziekenhuis en tijdelijk onvoldoende zelfstandig is om naar huis te gaan, kan gebruik maken van het Novazorghotel”, vervolgt hij. “Daarnaast is het mogelijk het verblijf in het Novazorghotel zelf te betalen of gedeeltelijk vergoed te krijgen vanuit de ziektekostenverzekering. Bovendien kunnen we tijdelijk de zorg van cliënten overnemen die normaliter door mantelzorgers wordt verleend. Zo worden de mantelzorgers ontlast en kunnen ze even bijtanken."

Kippenvel

Het zorghotel biedt een fijne plek, een eigen ruime kamer met een eigen aangepaste badkamer. Ook wordt al dan niet tegen betaling de nodige extra services geboden zoals bijvoorbeeld roomservice maar ook ondersteuning van ervaren professionals, aldus Frankevijle. "Hoewel we het goed doen, zitten we niet stil en zijn we steeds bezig om onszelf te verbeteren. Zo willen we ons steeds meer als hotel profileren, met alle service en zorg die daarbij horen." Eén van de gasten die onlangs tijdelijk in Novawhere verbleef is de 93-jarige mevrouw Brouwers. Vol enthousiasme blikt ze terug. "Ik ben daar zo goed verzorgd en kreeg alle aandacht. Ik vond het er zalig!" Frankevijle: "Daar krijg ik natuurlijk kippenvel van. Zo leuk om te horen en dit zegt alles over ons werk. Hier doen we het voor!"

Artikel geplaatst op donderdag 29 december 2016 - 13:18