Rodi

Open Podium Smartlappen Festival op 21 mei

VELSERBROEK - Na enige tijd weg te zijn geweest organiseert Accordeon en Keyboard in samenwerking met het Amusementskoor Velsen en Rinus Otte (Polderhuis) een Open Podium Smartlappen Festival op 21 mei. Wie wil deelnemen aan dit evenement kan zich opgeven vóór 14 mei. Bij voldoende aanmeldingen gaat het door.


Het Open Podium Smartlappen Festival wordt gehouden in het café van Het Polderhuis aan het Vestingplein 58 in Velserbroek. Rinus Otte zal er weer samen met zijn medewerkers alles aan doen om iedereen te voorzien van een natje en hapje. Het Festival begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Zaal open om 12.30 uur. Er wordt geen inschrijf- en entreegeld gevraagd. Het evenement wordt gehouden zonder enige vorm van sponsoring.

Prijzen

Voor de beoordeling van het levenslied zullen wij prijzen ter beschikking stellen:
Groep A. Beginnende Amateurs (drie bekers).
Groep B. Gevorderde Amateurs (drie bekers).
De beoordeling zal gebeuren door een vakjury.
Men kan gebruik maken van alle techniek die voorhanden is en nodig voor het geluid. Tevens is er een mogelijkheid dat wij u op accordeon en/of keyboard gaan begeleiden.Men kan ook eigen orkestbanden of MP3 of muzikale begeleider/ster meenemen. Geluidstechniek en begeleiding in overleg met Alex Spekking (tel: 06-148-31644). E-mail: ajspekking@gmail.com of info@amusementskoorvelsen.nl.

Artikel geplaatst op maandag 24 april 2017 - 09:57