Rodi

Micra en Leaf: Private Lease Auto van het Jaar

De nieuwe Nissan Leaf wordt vanaf begin 2018 bij Hoeke Hoofddorp in de showroom verwacht. (foto aangeleverd)

HOOFDDORP - Dit jaar was er al volop nieuws te melden over het merk Nissan. De gloednieuwe Nissan Micra en de aangescherpte Nissan Qashqai en X-Trail. En het nieuws gaat nog even door met de nieuwe Nissan Leaf en de Nissan Micra die is verkozen tot Private Lease Auto van het Jaar.


Nissan mag met recht trots zijn op de Micra. De auto kent een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is op vele manieren naar de wens van de klant samen te stellen. Deze belangrijke zaken gaven de doorslag voor de toekenning van de titel Private Lease Auto van het Jaar aan de Nissan Micra. De jury is lovend over de techniek, het design en zijn prijs.
''De Private Lease markt ontwikkelt zich snel'', aldus Patrick Hoeke, directeur van Hoeke Hoofddorp. “Het is een uitstekende manier om tegen vaste, lage kosten een nieuwe auto te rijden. Zo is de Nissan Micra al beschikbaar vanaf € 222,- per maand. U hoeft dan alleen nog maar te tanken.''
De nieuwe Nissan Leaf wordt vanaf begin 2018 bij Hoeke Hoofddorp in de showroom verwacht, maar is nu al te bestellen. Voor de eerste kopers is er de aantrekkelijk geprijsde 2.ZERO Introductie edition. Voor € 34.990,- beschikt deze 100% elektrische auto over een extra ruime uitrusting die voor een scherpe prijs wordt aangeboden. Inmiddels zijn de eerste exemplaren verkocht.
De Nissan Leaf is de meest verkochte elektrische auto. De nieuwe versie beschikt over een nieuwe 40kWh batterij die zorgt voor een bereik van 378 kilometer. Via een snellaadfunctie is de auto in 20 minuten tot 75% geladen. De Nissan Leaf groeit qua afmetingen. Het interieur en de bagageruimte zijn ruimer. Uniek is de innovatieve e-Pedal. De auto laat zich met één pedaal bedienen. Uiteraard is de Leaf voorzien van de nieuwste technieken waaronder Nissan ProPILOT. De auto laat zich grotendeels autonoom bedienen voor uw comfort en veiligheid. De nieuwe Leaf zal zeker het grote succes van het vorige model gaan overtreffen.
Was Nissan al een belangrijke pionier op het gebied van elektrisch rijden, ook op andere terreinen zet Nissan de trend. Zo was de Nissan Qashqai de eerste cross-over. Deze sportief gelijnde middenklasser met fijne hoge zit, staat in vernieuwde vorm in de showroom. Samen met de grotere X-Trail onderging de Qashqai een metamorfose. Het uiterlijk en interieur is vernieuwd, nieuwe technieken zijn toegevoegd waarbij vanaf volgend jaar de autonome rijfunctie Nissan ProPILOT indruk zal maken. Beide modellen behoren daarmee tot de top in het segment.
Nissan Autobedrijf Hoeke BV, Robijnlaan 2, 2132 WX Hoofddorp, tel: 023 554 4055, www.hoekehoofddorp.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 - 08:43