Rodi

Nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross bij Wiersema & van Wouwe

HOOFDDORP - De volledig nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross wordt in het weekend van 15 en 16 december aanstaande op feestelijke wijze geïntroduceerd bij Wiersema & van Wouwe in Hoofddorp. Alle details op het gebied van design, prestaties en uitrusting zijn dan uitgebreid te ontdekken.


Volgens de Hoofddorpse dealer Wiersema & van Wouwe is de Mitsubishi Eclipse Cross een compleet nieuwe en karaktervolle SUV. Het model wordt gekenmerkt door zijn dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting. Verder heeft de compacte SUV een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de Eclipse Cross niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving.

Veilig


Talrijke geavanceerde veiligheidssystemen in Mitsubishi Eclipse Cross zorgen daarbij voor een comfortabele en zorgeloze rit. Denk aan Lane Departure Warning en Forward Collision Mitigation. Ook zeven airbags, automatisch grootlicht, cruisecontrol en een achteruitrijcamera behoren tot de standaarduitrusting. Als beloning voor de vele inspanningen op het gebied van veiligheid ontving de Eclipse Cross de maximale score van vijf sterren bij de Euro NCAP-crashtest. De prijzen van de Mitsubishi Eclipse Cross beginnen bij 28.990 euro. Dit is een zeer aantrekkelijke prijsstelling gezien de royale standaarduitrusting, het veiligheidsniveau, de prestaties en de vele slimme details. Ontdek het zelf tijdens het feestelijke introductieweekend van vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017. Autobedrijf Wiersema & van Wouwe Jadelaan 157 in Hoofddorp, telefoon: 023 562 0974 website: www.wiersemavanwouwe.nl

Artikel geplaatst op maandag 11 december 2017 - 10:23